Ria’s Gastouderopvang

Mijn naam is Ria en ik ben gastouder in Roermond. Ik ben sinds 2010 geregistreerd als gastouder. Daarvoor heb ik 14 jaar met veel plezier tussenschoolse opvang gedaan. Ik ben eigenlijk altijd graag met kinderen bezig geweest en voor mij was het een logische stap om gastouder te worden. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en het past gewoon bij mij. Uiteraard ben ik in het bezit van de benodigde diploma’s en sta ik bij de gemeente Roermond geregistreerd als gastouder.

In een kennismakingsgesprek kunt u met uw kindje langskomen om te kijken of het klikt en hoe de opvang in zijn werk gaat.
Wat ik persoonlijk belangrijk vindt, is de aanpak van de ouders. Ook wil ik graag weten wat de ouders belangrijk vinden, zodat we samen op een lijn zitten. Zo is voor het kindje alles duidelijk en heeft het een dagelijks patroon. Denk hier bijvoorbeeld aan het slapen en eten.

Bij iedere leeftijd hoort natuurlijk weer een nieuwe uitdaging. Daarbij kijk ik waar het kindje aan toe is en wat hij of zij leuk vindt. Tussen de vele spelletjes, puzzels, boekjes en speelgoed zit altijd wel iets leuks. Het belangrijkste blijft dat ze zich op hun gemak voelen en dat je zo een thuissituatie creëert.

Ik kom graag buiten met de kindjes en maak vaak een wandeling. Ik ben in bezit van een tandemwagen, die ik kan uitbreiden tot 3 zitplaatsen. Vlakbij is een grote vijver waar we geregeld de eendjes gaan voeren en er zijn diverse speeltuintjes in de buurt.
In de zomer gaan we geregeld picknicken met de kinderen in een besloten binnentuin.

U kunt ook eens mijn site bekijken: www.gastouder-ria.nl

Zou u graag meer willen weten of misschien kennismaken, dan kunt u altijd een afspraak maken om vrijblijvend te komen kijken. U zult zien hoe fijn het voor de kinderen is om individuele aandacht te krijgen  in een huiselijke omgeving met nog een paar vriendjes en vriendinnetjes.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem hier contact op met het gastouderbureau.

Project details
  • Naam:Ria
  • Woonplaats:Roermond
  • Eigen kinderen:Ja
  • Rookt:Nee
  • Huisdieren:Ja, 2 hondjes
  • Beschikbare dagen:Maandag - Dinsdag - Donderdag - Vrijdag