Wij hechten veel belang aan de mening van de ouders. Zij weten als geen ander wat het beste is voor hun eigen kind. Als ouder kunt u uw mening laten horen, wanneer u deelneemt aan de oudercommissie van Gastouderbureau Midden-Limburg.

Wat doet een oudercommissie?
De oudercommissie is een aanspreekpunt voor ouders, die zijn aangesloten bij ons gastouderbureau. Als lid denkt u mee over veranderingen, aanpassingen en nieuw beleid. U kunt ook meedenken over het opzetten van thema-avonden, het geven van cursussen, het organiseren van ontmoetingen tussen de gastouders en meer activiteiten. De oudercommissie brengt advies uit over kwaliteitsaangelegenheden en de prijs van de kinderopvang.

Word lid van de oudercommissie
Kortom, de invloed van ouders kan zeer bepalend zijn voor de werking van het gastouderbureau. Wilt u graag actief meedenken over het beleid van gastouderbureau Midden-Limburg, geef dit dan aan bij uw inschrijving. Mocht u op een later tijdstip besluiten om te willen deelnemen aan de commissie, dan kunt u ook bellen met het kantoor. Tel.: 06 23534127
Wilt u het Reglement Oudercommissie doorlezen, klik dan hier.