jacqueline_schattorieIk zal mezelf hier kort introduceren, zodat u weet met wie u te maken krijgt als u contact opneemt met gastouderbureau Midden-Limburg. Ik ben Jacqueline Schattorie-Osterop. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee zonen.
Na het behalen van mijn VWO diploma in 1977 ben ik naar de toenmalige Pedagogische Academie gegaan en ben daar na drie jaar afgestudeerd als lerares voor de Basisschool. Omdat er geen werk was in het basis-onderwijs ben ik de administratieve kant opgegaan en heb 14 jaar zelfstandig een administratie gevoerd van een onderwijsproject. In de jaren die volgden heb ik nog 5 jaar als peuterspeelzaalleidster gewerkt, enkele jaren gefungeerd als vervangster op scholen en aansluitend 16 jaren parttime als leerkracht in het Basisonderwijs naast mijn fulltime werk in het gastouderbureau.

Toen onze oudste zoon werd geboren hebben wij zelf bewust gekozen voor opvang door een gastouder, vanwege de kleinschaligheid, de flexibiliteit en de huiselijke opvangsituatie. Ook onze tweede zoon heeft mogen genieten van de opvang door een gastouder. Onze ervaring als vraagouder is al die jaren zeer positief geweest.

De bovengenoemde aspecten, samengevoegd met mijn ondernemingsdrang, inzet en enthousiasme, hebben mij in 2007 doen besluiten om zelf een gastouderbureau te starten. Hierbij werk ik vanuit de grondgedachte dat een persoonlijke, individuele benadering zorgt voor de beste oplossingen. Graag wil ik u zo goed mogelijk van dienst zijn en, samen met u, vraagouders en gastouders, zorgdragen voor een, in alle opzichten, goede opvang van uw kinderen.