Gastouderopvang Puck en Kiki

Hallo ouders,

Ik ben Puck, een afgestudeerd Pedagoog van 32 jaar. Ik woon samen met man en twee kinderen in Roermond. Vanaf 2013 ben ik werkzaam geweest als gastouder bij een gezin aan huis. Dit is gestopt en nu vang ik kinderen op bij mij thuis van maandag t/m donderdag.
Voordat ik als gastouder aan de slag ben gegaan heb ik ervaring opgedaan op verschillende peuterspeelzalen, kindercentra en basisscholen. Ik vind het belangrijk om een toevoeging te zijn in de opvoeding, maar ook vind ik het leuk om allerlei activiteiten met de kinderen te doen. Zoals een spelletje spelen, dansen, lezen, naar de speeltuin gaan, boodschappen doen, fietsen, wandelen, bakken, puzzelen en zingen.

Ik bied het vroeg voorschoolse educatieprogramma  (VVE) Kiki: kansen in kinderen. Dit is een methode met verschillende thema’s en daar pas ik de activiteiten op aan. Ik vind het belangrijk dat kinderen dingen doen waar ze plezier aan beleven en hun wereld vergroten door nieuwe dingen te leren. Ik wil kinderen een leuke vertrouwde omgeving bieden, waar ze lekker kunnen spelen en zichzelf kunnen zijn! Voor de oudere kinderen heb ik een vast dagritme, omdat ik het belangrijk vindt dat ze structuur hebben.
Zelf ben ik enthousiast, gemakkelijk in de omgang en consequent waar nodig. Werken met kinderen is waar mijn hart ligt.

Bent u nieuwsgierig, neem eens een kijkje op mijn website: www.puckenkiki.nl

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem hier contact op met het gastouderbureau.

Project details
  • Naam:Puck
  • Woonplaats:Roermond
  • Eigen kinderen:Ja
  • Rookt:Nee
  • Huisdieren:Nee
  • Beschikbare dagen:Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag