Gastouderopvang Okidoki

Hallo!

Ik zal mezelf even voorstellen!
Ik ben Irmgard en ben gelukkig getrouwd met Mike. Samen hebben wij 2 kinderen en een hondje (een kleine, lieve en rustige boomer) genaamd Seven.  Wij wonen in het mooie Linne.

Ik heb een SPW opleiding niveau 4 gevolgd en op vele plekken ervaring mogen opdoen in de zorg. Via internet ben ik met gastouderopvang in aanraking gekomen en dat zorgde ervoor dat ik de stap heb gezet om mijn droom te verwezenlijken, namelijk zelf starten als gastouder. Gastouderopvang Okidoki is in 2016 geboren!

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, dit is waar mijn hart ligt! Ieder kind is uniek. Elke dag is anders en kinderen zijn nog zo heerlijk onbezorgd, dat vind ik het leuke aan de omgang met kinderen.

Ik wil graag alle kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden, waarin ze zich volop spelenderwijs moeten kunnen ontwikkelen. Samen zingen, spelen, bakken, lezen en nog veel meer..
Het contact met u als ouders vind ik ook erg belangrijk, samen willen wij immers het beste voor u kind(eren)!

Wilt u graag meer over mij als gastouder weten of heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem hier contact op met het gastouderbureau.

Liefs Irmgard

Project details
  • Naam :Irmgard
  • Woonplaats:Linne
  • Eigen kinderen:Ja
  • Rookt :Nee
  • Huisdieren:Ja, hondje
  • Beschikbare dagen:Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag