Gastouderopvang “Bij Esther Thuis”

Hallo ouders!

Ik ben Esther, 52 jaar oud. Ik ben getrouwd en samen hebben we een inmiddels volwassen kind.

Vanuit ons (rookvrije) huis met tuin in de Roermondse wijk Hoogvonderen werk ik als gastouder. Brengen naar, en ophalen van basisschool De Brink is geen enkel probleem. We wonen in een rustige straat (alleen bestemmingsverkeer) en vlak bij verschillende speeltuintjes.

Kinderen (van nul jaar tot de dag voor de start van de brugklas) kunnen overdag bij mij terecht op maandag t/m vrijdag, zowel flexibel als op vaste momenten. Op woensdag bied ik geen opvang aan. Ook tijdens vakanties en op studiedagen zijn de kinderen welkom.

Ik vind het belangrijk om een verlengstuk te zijn van de opvoeding door de ouders, daarom bied ik een vaste structuur en duidelijkheid. Dit alles in een kader van gezelligheid en huiselijkheid. Want een kind kan zich het best ontwikkelen als het zich op zijn of haar gemak voelt!

Mijn hele leven al ben ik graag met kinderen bezig geweest: spelen met neefjes, nichtjes, buurtkinderen, 30 jaar leiding bij KinderVakantieWerk, 12 jaar lerares basisonderwijs… En nu werk ik met kinderen in mijn eigen huiselijke omgeving.

Lijkt “Gastouderopvang Bij Esther Thuis” u wel iets?
Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem hier contact op met het gastouderbureau.

Tot gauw!

Project details
  • Naam:Esther
  • Woonplaats:Roermond, Hoogvonderen
  • Eigen kinderen:Ja
  • Rookt:Nee
  • Huisdieren:Ja, cavia
  • Beschikbare dagen:Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag