Monique

Mijn naam is Monique en ben geboren op 6 maart 1973. Ik ben getrouwd met Roy en samen hebben we 5 kinderen: Jeffrey (21), Daisy (20), Kayleigh (17), Gino (2jr) en Fabio (10mnd). 2 volwassen kinderen zijn nog thuiswonend.

Deze vinden kleine kinderen erg gezellig en zijn niet anders gewend. Het een-na oudste kind volgt zelfs momenteel de Pabo opleiding.

Onder de naam “Gastouder Herten” ben ik ingeschreven bij de belastingdienst en Kamer van Koophandel.

Momenteel ben ik zelf nog werkzaam buitenshuis maar wil ik, naast mijn huidige baan, ook nog graag de zorg voor een aantal andere kindjes op mij nemen. Werken met kinderen is erg leuk. Het kost veel energie maar je krijgt er ook veel voor terug!
Het uiteindelijke doel is om terzijnertijd mijn tijd fulltime te investeren in de Gastouderopvang.

We hebben een ruime vrijstaande woning (dier- en rookvrij) in een mooie, rustige wijk in Herten met voldoende binnen en buitenspeelruimte. Het buitenterrein is volledig afgeschermd met beplanting en een hekwerk. Er zijn veel speeltuintjes in en om de wijk. Kortom: Een ideale plek voor kleinschalige opvang.

Ik heb ervaring met “bijzondere” kinderen. Kinderen met hoogbegaafdheid, hypersensitieve kinderen, autisme, kinderen met contactstoornissen en kinderen met een verstandelijke beperking.

Rust en regelmaat vind ik belangrijk. Tevens als wel beweging, gezonde voeding, persoonlijke en motorische ontwikkeling en het stimuleren van de zelfredzaamheid van een kind. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en geliefd voelen in mijn aanwezigheid/tijdens de opvang.

Voorlezen, buiten spelen, wandelen, knutselen, zingen en dansen zijn dingen die ik graag met de kindjes doe. Naar de kinderboerderij is ook een regelmatige activiteit wat de kindjes erg interessant vinden.

Alle kindjes zijn welkom tussen 07.30 en 18.00 (tenzij anders afgesproken). Ook is avond en nachtopvang mogelijk indien er ouders zijn die bv in ploegen of in de zorg werken. Uiteraard is het geen probleem als door omstandigheden (bv file) het kindje later wordt opgehaald dan de afgesproken tijd.

Groetjes,

Monique

Project details