Neeltje Kinderopvang

Beste ouders,

ik ben Jannita en moeder van een dochter en een zoon jaar.
Ik ben 40 jaar en heb een opleiding verzorgende (IG) niveau 3.
Graag bied ik me aan voor flexibele opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen bij mij en dat zij daarnaast hun creativiteit en energie bij mij kwijt kunnen.

Ik ben een gastouder met een passie, het werken met kinderen.
Naast het opvoeden van mijn eigen kinderen geniet ik ervan om zorg te dragen voor de opvoeding en ontwikkeling van andere kinderen.
Ieder kind is uniek en wordt ook zo behandeld. Zo ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen tempo en manier. En heeft daarbij zijn of haar eigen wensen of behoeften.

Doordat ik als gastouder werk met een klein aantal kinderen, ontstaat er veel individuele aandacht en tijd om ieder kind hierin te begeleiden. Ook vind ik het contact met de ouders hierin natuurlijk erg belangrijk.

Ik heb als streven om iedere dag zo veel mogelijk met de kinderen buiten te spelen, en hen in contact te brengen met de natuur.
Een wandeling door het landelijk veld, langs de maas of een kijkje bij de koeien, paarden of ezels is bij mij heel gewoon. Ook proberen ik zoveel mogelijk te werken met producten die de natuur ons geeft, zo hebben we eigen kippen voor de eitjes en bewerken we onze eigen groente in onze groente tuin. Zo maak je iets “gewoons“ toch heel bijzonder!

Neem ook eens een kijkje op mijn website of facebookpagina.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem hier contact op met het gastouderbureau.

Groetjes,
Jannita

Project details
  • Naam:Jannita
  • Woonplaats:Buggenum
  • Eigen kinderen:Ja
  • Rookt:Nee
  • Huisdieren:Nee
  • Beschikbare dagen:Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag