Jaleesa

Hallo ouders,

mijn naam is Jaleesa, ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in een leuk appartementje in Roermond.
Sinds kleine meid droomde ik er al van om iets met kinderen te gaan doen. Na mijn opleiding Helpende Zorg en Welzijn wist ik het helemaal zeker: ik ga de opleiding Pedagogisch medewerker doen.
In drie jaar tijd heb ik ontzettend veel geleerd op mijn verschillende stageplekken. In juni 2013 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker behaald. Na deze 2 leuke opleidingen te hebben voltooid kreeg ik een baan aangeboden in een kinderopvang in Eindhoven. Vanwege de reisafstand heb ik na 3 jaar afscheid genomen en ben ik als verkoopster geworden in een kledingwinkel voor vrouwen en kinderen. Dit heb ik met plezier gedaan maar de drang om met kinderen te werken bleef ik houden.

Toen heb ik besloten dat ik gastouder wilde worden bij mensen aan huis.
Sinds een half jaar ben ik gastouder bij een gezin in Reuver, maar graag zou ik liever een gezin dichter bij huis willen hebben omdat ik nog geen rijbewijs heb. Dit wil ik wel zo snel mogelijk gaan behalen. Nu doe ik alles met het openbaar vervoer en de fiets.

Ik ben flexibel ingesteld van maandag t/m vrijdag en in overleg ook het weekend.

Mijn visie is dat de kinderen lekker kunnen spelen, zichezelf kunnen zijn en leren in hun eigen veilige omgeving.
Het dagritme van de kinderen vind ik een belangrijke rol tijdens de opvang.

Dus bent u op zoek naar een lieve, flexibele gastouder bij u aan huis? Neem dan gerust contact op met het gastouderbureau.

Groetjes,

Jaleesa

Project details