Illiya

Beste ouders,

Ik wil mij even aan u voorstellen:  mijn naam is Illiya Wetzels, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Dick en poes Baggy in een knus huis in Herten.

Ik ben gediplomeerd leidster Kinderopvang en in bezit van een EHBO-diploma. Ervaring heb ik opgedaan in professionele kindercentra. Daar heb ik gewerkt in de dagopvang en in de voor- en naschoolse opvang.

Samen met Dick ben ik al vele jaren actief binnen Scouting St.Hubertus in Herten en dat doen wij nog steeds met veel plezier.

Binnenshuis hebben we de nodige aanpassingen gedaan om uw kinderen veilige en gezellige opvang te kunnen bieden. Hoewel we helaas niet over een tuin beschikken is er vlakbij een grote, overzichtelijke speelweide die veel mogelijkheden biedt om veilig te kunnen ravotten. Daarnaast liggen er op loopafstand nog diverse andere speeltuintjes en parkjes.

Zoekt u professionele, kleinschalige, betrokken opvang voor uw kind(eren) en bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

Illiya.

Project details