Gastouderopvang Mamaloe

VAN HARTE WELKOM BIJ GASTOUDEROPVANG MAMALOE

LEERRIJKE EN GEZONDE KLEINSCHALIGE OPVANG

Ieder kind is uniek, met zijn eigen kwaliteiten en tempo in ontwikkelen. Mamaloe draagt zorg voor een leerrijke en veilige omgeving en biedt een uitdagend dagprogramma met ontwikkeling stimulerende activiteiten. Het dagprogramma bestaat uit afwisselende doe- en denk activiteiten voor binnen en buiten. Buiten ontdekken de kinderen alles van de natuur en hebben ze meer bewegingsvrijheid. Binnen hebben we verschillende hoekjes waar de kinderen kunnen spelen. Iedere 6 weken is er een nieuw thema waar we mee werken. De kinderen mogen hier vies worden, dus doe uw kindje liever geen nieuwe kleding aan. Verder koken en bakken we samen en leer ik de kinderen wat wel en niet gezond is voor hun lichaam.

Mamaloe werkt volgens een vast dagschema met uitdagende activiteiten en rustmomenten. Ik creëer een stimulerende en liefdevolle omgeving. Er kan volop gespeeld worden want er is voldoende spel- en speelmateriaal aanwezig. Ik zit boordevol ideeën en ik zoek steeds naar uitdaging en volg daarvoor cursussen om ook voor uw kindje de beste opvang te bieden.

WIE IS MAMALOE?

Ik ben Marloes (sociaal pedagogisch werker). Ik ben creatief, duidelijk, heb heel veel geduld en kijk naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. De activiteiten stem ik af op de talenten en ontwikkelingsfase van de kinderen, want ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn familie Sniekers. Ons gezin bestaat uit drie kinderen ( Mano en Ronan en Liva) en vader (Roel) & moeder (Marloes) Sniekers. We hebben het ouderlijk huis van familie Sniekers opgeknapt en van de oude varkensstal achter het woonhuis ons bedrijf gemaakt. Hierin is het  financieel adviesbureau van Roel gevestigd en de gastouderopvang van Marloes. Wij vinden een liefdevolle en respectvolle opvoeding belangrijk. Via samen spelen (binnen en buiten) leren wij onze kinderen delen, rekening houden met elkaar en de waarden en normen van de samenleving.


ONZE KINDEREN

Mano onze oudste zoon is graag binnen. Hij bouwt met lego of we doen samen een spelletje. Mano is erg goed in talen. Hij gaat twee keer per week met veel plezier naar de zorgboerderij. Ronan voetbalt graag en speelt ook graag een spelletje. Elk vrij momentje trapt Ronan buiten een balletje, weer of geen weer. Ronan blinkt uit in rekenen. Onze dochter Liva knutselt graag en is in voor een spelletje. Liva zit op dansles en blinkt uit in turnen.


Neem ook eens een kijkje op mijn website en wie weet tot ziens!

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem hier contact op met het gastouderbureau.Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

  Ik ben een: (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer

  Uw email (verplicht)

  Uw onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Project details
  • Naam:Marloes
  • Woonplaats:Ittervoort
  • Eigen kinderen:Ja, 3
  • Rookt:Nee
  • Huisdieren:2 konijntjes buiten
  • Beschikbare dagen:Maandag t/m vrijdag