Gastouderopvang “Bij Esther Thuis”

Hallo ouders!

Ik ben Esther, 46 jaar oud. Ik ben getrouwd en samen hebben we een zoon van 14 jaar.

Vanuit ons (rookvrije) huis met tuin in de Roermondse wijk Hoogvonderen werk ik als gastouder. Brengen naar, en ophalen van basisschool De Brink is geen enkel probleem. We wonen in een rustige straat (alleen bestemmingsverkeer) en vlak bij verschillende speeltuintjes. We hebben op het moment één cavia, die knuffelen gezellig vindt!

Per 1 oktober 2017 kunnen kinderen (van nul jaar tot de dag voor de brugklas) overdag bij mij terecht op maandag t/m vrijdag, zowel flexibel als op vaste momenten. Ook tijdens vakanties en op studiedagen kunnen ze terecht.

Ik vind het belangrijk om een verlengstuk te zijn van de opvoeding door de ouders, daarom bied ik een vaste structuur en duidelijkheid. Dit alles in een kader van gezelligheid en huiselijkheid. Want een kind kan zich het best ontwikkelen als het zich op zijn of haar gemak voelt!

Mijn hele leven al ben ik graag met kinderen bezig geweest: spelen met neefjes, nichtjes, buurtkinderen, 30 jaar leiding bij KinderVakantieWerk, 12 jaar lerares basisonderwijs… En nu ga ik met kinderen aan de slag in mijn eigen huiselijke omgeving.

Lijkt “Gastouderopvang Bij Esther Thuis” u wel iets? Stuur dan een mailtje naar het gastouderbureau, dan maken we een afspraak en kunnen u en uw kind(eren) gezellig (en uiteraard vrijblijvend) kennis komen maken!

Tot gauw!

Project details