Cindy

Hallo ik ben Cindy,

Sinds januari 2010 ben ik gastouder.

Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt in de gehandicaptenzorg, opvang geboden aan kinderen met een beperking bij het kind aan huis en vrijwilligers werk gedaan als activiteitenbegeleidster en bij de scouting. Daarnaast ben ik moeder van Noud (2004) en Amy (2007)

Het werk als gastouder doe ik met veel enthousiasme!
Graag bied ik opvang aan omdat ik het heerlijk vind een kindje te mogen begeleiden, te zien groeien en ontwikkelen in de eerste jaren van zijn of haar leventje.
Je kunt bij mij terecht voor opvang op vaste dagen en voor flexibele opvang. Samen met de kinderen maken we het gezellig!

Ik ben graag actief en creatief bezig met de kinderen zowel met de kinderen gezamenlijk als met een kindje individueel.

Samen met Kiki en Aap! van het gelijknamige VVE programma hebben we veel knutselplannetjes, doen we graag spelletjes, we maken muziek, ik lees elke dag voor en we gaan graag naar buiten; lekker naar de speeltuin, wandelen naar de kinderboerderij of spelen in de tuin.

We doen dit binnen een vaste dag structuur.
Baby´s houden hun eigen dag structuur. Maar worden daar waar mogelijk betrokken bij de activiteiten van de andere kinderen.
Naast actief bezig zijn is er natuurlijk ook aandacht voor rust, regelmaat en gezonde voeding.
Er is een veilige geborgen sfeer in huis en tussen de kindjes onderling.
Een hechte vertrouwensband met het kind en met de ouders vind ik heel belangrijk.
Dagelijks wisselen we informatie uit over het kind zowel mondeling als via een schriftje.

Sinds 2017 ben ik gediplomeerd kindercoach.

Na het behalen van mijn diploma kindercoach heb ik mijn kennis uitgebreid met een cursus speltherapie, een cursus pop-talk (communicatie in beeld brengen met behulp van poppetjes en andere materialen) en een cursus baby- en kindergebaren.

Het werken met baby-en peutergebaren is een prettige manier om de taalontwikkeling bij kinderen te ondersteunen en de taal beeldend te maken waardoor kinderen de taal sneller begrijpen en opnemen.

Door het gebruik van gebaren kunnen kinderen al voordat ze kunnen spreken duidelijk maken wat ze bedoelen waardoor kinderen minder gefrustreerd raken als ze iets willen vertellen maar het nog niet kunnen zeggen.

Je kunt ook informatie vinden over de opvang bij Ons Vogelnestje op Facebook: Ons Vogelnestje, gastouderopvang en kindercoaching of onsvogelnestje-coaching.nl

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem hier contact op met het gastouderbureau.

Tot ziens bij Ons Vogelnestje!Project details
  • Naam:Cindy
  • Woonplaats:Heel
  • Eigen kinderen:Ja
  • Rookt:Nee
  • Huisdieren:Nee
  • Beschikbare dagen:Maandag t/m Vrijdag